Passatemps naix en Gandia en 2004 amb la idea d´oferir recursos educatius i multiserveis així com l´organització i gestió dels projectes d´oci i temps lliures de col•lectius públics i privats de totes les edats.

   

   La nostra experiència ens ha demostrat que l´ocupació de les hores extraescolars als centres educatius i de temps lliure, ha esdevingut en el passar dels anys , en la formació d´un sistema que concílie horari escolar en horaris laborals de les famílies però,que busque donar la major qualitat possible a les activitats ofertades. Així doncs,ens dediquem just a això,a dedicar tots els nostres esforços a donar-li la major importància possible a l´educació no formal dels nostres xiquets i xiquetes, tot allò que fan fora de l´horari lectiu,part molt important en la seua educació quotidiana.

 

   Planifiquem el projecte més adequat per a cada centre educatiu que conjunte confiança i dedicació per tal de cobrir les necessitats del centre, mares, pares i dels alumnes.

 

   Apostem per la formació de joves i adults a través de cursos de formació,escoles de pares,programes de pràctiques, etc.

 

   Realitzem programes d´activitats d´oci i temps lliure per tot tipus d´edats, col•lectius i entitats amb una atenció personalitzada, perquè sabem que quan més a gust estigues, més gaudiràs del teu temps lliure.

HORARI D'ATENCIÓ :

Demanar cita prèvia

 

Avda. d'Alacant,10 - Gandia

e-mail : info@passatemps.es

 

Whatsapp d'atenció al client:

671 737 832