POLITICA DE PRIVADESA

A efecte del previst en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal PASSATEMPS projectes educatius SL amb CIF B98523368 informa a l'Usuari de l'existència d'un fitxer amb dades de caràcter personal inscrit en el R.G.P.D. (Registre General de Protecció de Dades), creat amb la finalitat de realitzar la gestió de la relació amb els usuaris, associats i alumnes.

 

L'ENVIAMENT I REGISTRE DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL
L'enviament de dades de caràcter personal és obligatori per a contactar i rebre informació sobre els serveis i activitats de PASSATEMPS projectes educatius S.L.

El no facilitar les dades personals sol·licitades o el no acceptar la present política de protecció de dades suposa la impossibilitat de manar els suggeriments, subscriure's, registrar-se, rebre informació dels serveis i activitats de PASSATEMPS projectes educatius S.L.

 

D'acord a l'establit en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que les dades personals que s'obtinguen com a conseqüència del seu enviament de dades personals, seran incorporats a un fitxer titularitat de PASSATEMPS projectes educatius S.L. amb domicili en Avda. d'Alacant,10  Gandia 46701 (València), tenint implementades totes les mesures de seguretat establides en el Reial decret 1720/2007.

EXACTITUD I VERACITAT DE LES DADES FACILITADES
L'Usuari que envia la informació a PASSATEMPS projectes educatius S.L. és l'únic responsable de la veracitat i correcció de les dades incloses, exonerant-se a PASSATEMPS projectes educatius S.L.de qualsevol responsabilitat sobre aquest tema.

Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l'exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-los degudament actualitzats.

L'usuari accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de la Bústia de suggeriments i en els email que pogueren manar als comptes actius d'aquesta Web.

PASSATEMPS projectes educatius S.L. no respon de la veracitat de les informacions que no siguen d'elaboració pròpia i de les quals s'indique una altra font, per la qual cosa tampoc assumeix responsabilitat alguna quant a hipotètics perjudicis que pogueren originar-se per l'ús d'aquesta informació.

 

S'exonera a PASSATEMPS projectes educatius S.L. de responsabilitat davant qualsevol dany o perjudici que poguera patir l'Usuari com a conseqüència d'errors, defectes o omissions, en la informació facilitada per PASSATEMPS projectes educatius S.L.sempre que procedisca de fonts alienes a PASSATEMPS projectes educatius S.L.

FINALITATS 
Les finalitats de la recollida de dades són: la gestió de suggeriments, el desenvolupament d'activitats i prestació d'informació sobre serveis de PASSATEMPS projectes educatius S.L.

 

CESSIÓ DE DADES A TERCERS
PASSATEMPS projectes educatius S.L.no realitzarà cessió de les dades dels usuaris a tercers. No obstant açò, en el cas de ser cedits a alguna organització es produiria una informació prèvia a la recollida sol·licitant el consentiment exprés de l'afectat.

EXERCICI DE DRETS D'ACCÉS, RECTIFICACIÓ, CANCEL·LACIÓ I OPOSICIÓ
Podrà dirigir les seues comunicacions i exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició per correu: dirigit a PASSATEMPS projectes educatius S.L. amb domicili en Avda. d'Alacant,10  Gandia 46701 (València). Per a exercir aquests drets i en compliment de la Instrucció 1/1998, de 19 de gener, de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, és necessari que vostè acredite la seua personalitat enfront PASSATEMPS projectes educatius S.L. mitjançant l'enviament de fotocòpia de Document Nacional d'Identitat o qualsevol altre mitjà vàlid en Dret.

 

MESURES DE SEGURETAT INFORMÀTICA 
PASSATEMPS projectes educatius S.L. ha adoptat els nivells de seguretat de protecció de les Dades Personals legalment requerits i recollits en el RD 1720/2007. No obstant açò, disposem d'altres mitjans addicionals, com són *firewalls d'última generació, a part de mesures tècniques com a programari per a l'encriptació de la informació confidencial i control d'accés a la informació de caràcter personal, usuaris restringits, polítiques de seguretat, usuaris i contrasenyes que caduquen segons exigeix la LOPD, i altres sistemes orientats a evitar el mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les Dades Personals facilitades a PASSATEMPS projectes educatius S.L.

PASSATEMPS projectes educatius S.L. no serà responsable de possibles danys o perjudicis que es pogueren derivar d'interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries telefòniques o desconnexions en el funcionament operatiu d'aquest sistema electrònic, motivades per causes alienes a PASSATEMPS projectes educatius S.L.; de retards o bloquejos en l'ús del present sistema electrònic causats per deficiències o sobrecàrregues de línies telefòniques o sobrecàrregues en el C.P.D. (Centre de Procesaments de dades), en el sistema d'Internet o en altres sistemes electrònics, així com de danys que puguen ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fóra del control de PASSATEMPS projectes educatius S.L.

ACCEPTACIÓ I CONSENTIMENT
L'Usuari declara haver sigut informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament dels mateixos per part PASSATEMPS projectes educatius S.L., en la forma i per a les finalitats indicades en la present Política de Protecció de Dades Personals.