Parc natural d'Aigüestortes i Sant Maurici

PROGRAMA CAMPAMENT PIRINEUS 2018
PROGRAMA CAMPAMENTO PIRINEOS 2018.pdf
Documento Adobe Acrobat [1.2 MB]
INSCRIPCIÓ CAMPAMENT PIRINEUS 2018
INSCRIPCION PIRINEUS 2018.pdf
Documento Adobe Acrobat [552.3 KB]

   Campament d’anglés en professors natius i amb un programa MULTIAVENTURA.

 

   El campament es realitza en una meravellosa comarca del Pirineus de Lleida amb una gran concentració de recursos naturals que permeten la pràctica sense límits d'esports,aventura i naturalesa durant tot l'any.


   Superespot es troba situada a 2 Km d'Espot,a l'entrada del Parc Nacional d'Aigüestortes i llac de Sant Maurici,amb un majestuós paisatge d'alta muntanya d'impressionant relleu i gran riquesa de fauna i vegetación on l'aigua és el gran protagonista d'aquest paratge amb més de 200 llacs i innombrables rierols.

   La part oriental del parc és accessible per la vall del riu Escrita amb el llac de Sant Maurici i la muntanya de Els Encantats. Des del poble d'Espot parteix una pista asfaltada de quatre quilòmetres que arriba a una zona d'aparcament,a partir de la qual el trajecte ha de prosseguir-se a peu,amb bicicleta o en transport públic 4x4.

   Com a gran atractiu d'aquests campaments, són els diferents esports d'aventura que allí es realitzen,sent aquests preparats per professionals del sector i monitors especialitzats per a adequar-los al nivell i l'edat requerida,sent en aquest cas el més bàsic.

   Les activitats d'aventura que realitzaren són les següents :

    - Rafting de 5 kms.Descens en pot pneumático en grups de 6-8 persones,acompanyats en tot moment per un monitor de rafting.Amb aquesta activitat se cerca el poder ensenyar-los a coordinar-se en equip i al seu torn gaudir d'una senzilla baixada pel riu Noguera Pallaresa.
   - Canoa / Caiac.Activitat que transcorre en el llac de la Guingueta.
   - Multiaventura.Circuit d'obstacles a través d'un pont Tibetà,tirolina i petit rocòdrom.
   - Trekking.Durant un matí o una vesprada,es realitzarà una visita al Llac de Sant Maurici, des de l'Hotel.Durant aquesta caminada s'aniran comentant aspectes de la flora i fauna de la zona.

   - Piscina.
   - Hípica.Recorregut en cavall per sendera en grup amb guia.
   - Pista americana, jocs i tallers.